Monday, 28 February 2011

May God bless me.

cepat la sikit keluar result nye :( aku dh bosan, rindu nak studyyyyyy

Aku masak for dinner.

aku masak sambal udang harini :) hahaha oh dan semestinya sedapp dan pedas. adek aku makan sampai berpeluh and dia ingat dia makan sambal aku boleh mati. bapak aku cakap bau sambal udang aku sampai ke luar, kikikikiki

Friday, 25 February 2011

Thursday, 24 February 2011

course yang aku pilih.

hikhikhik, sebenarnya aku tkda cita-cita. So, aku just pilih mana yang sedap didengar jea bukan sbb aku minat hahaha. Semua yang aku pilih ni ada sebab.

1st : diploma in civil engineering!

Dulu lepas dapat result PMR, aku memang nak further study dekat sekolah teknik tapi tak dapat sebab time tuh nak student lelaki, aku benci gila lelaki waktu zaman ni. So, disebabkan hajat yg tak berkesampaian, aku belajar jelah biology yang tak berapa nak masuk dlm kepale hotak aku ni.

2nd : diploma in mechatronic engineering!

Yang ni pulak sebab aku dengar kakak aku cerita pasal kawan dia. Kawan dia tu sekarang dekat Japan dan keje dengan company YAMAHA SIOTTTTT. Terus aku tanam cita-cita nak jadi macam kawan kakak aku ni. lagi satu, mekatronik ni macam gah jea, tu yang aku seronok hahaha.

3rd : diploma in law!

Cerita pasal law ni sebab aku suka dekat seorang kakak ni. Dia study dekat UITM. Kakak ni dia ada belog and belog dia cerita macam2 yang best pasal law. Walaupun senior aku banyak yang blah sebab course law ni tp mayb diorg tak cukup pandai mcm kakak yang aku suka ni. Student law ni pulak diorang pakai blazer, kemeja putih, seluar hitam. So, for me agak smart lah kalau kene gaya nak pakai bila g majlis untuk lawyer2 nih. ada style sikit takdelah semak je baju kau pergi majlis rasmi derr.

4th : diploma in fisioterapi!

erkk, yang nih aku tak tahu apa-apa langsung. yang aku tau, aku tengok satu cerita omputih ni dia seorang doctor fisioterapi. Tu jea lepastu takda angin takda ribut aku just pilih course ni.


Sunday, 20 February 2011

Wednesday, 16 February 2011

jangan terlalu demanding kalu diri sendiri belum tentu perfect.