Tuesday, 17 May 2011

Harini mee hijau habis.

Sorry kalau kilauan cahaya wanita solehah ni terlalu memancorrrr. tihihihi
Wajib ada dalam wayang, woohoo!
Selalunya kalau dekat johnys aku makan chicken noodle BBQ tu tapi harini dah habis la, so dalam gambar ni spicy fried rice. sedap memang sedappppppppppp!

apekehei




BYE!

Monday, 16 May 2011

Barang masuk U

Syifa, kamu budak matrix. kenapa aku tak tujukan kpd diri sendiri? sebab lecturer lagi sayang dekat budak Form 6. hahahaha! be jealoussss! WTH?!!
Piqah makin cantik sekarang, dah pandai dah singgah kedai ellianto cari makeup nak bawak pergi arau. Syifa dah berjangkit dengan aku, asyik dengan F.O.S jea. murah!murah!
pakwe aku ni, walaupun gelap gelita wajahmu, engkau tetap macho
SYIFA, KAMU PUNYE PAKWE ARKITEK, SORRY.




Tuesday, 10 May 2011

ameira asri

Syifa and mela are looking for a flat shoes, nak pergi kuliah la katakan, UNTUNG LAA. aku pakai kasut hitam jea pergi sekolah. rasa tersisih. Okay dah boleh tarik telinga dua orang manusia ni sebab jealous.




Kenapa laa masam jea si Aus ni *mela, aku maksudkan muka Aus, bukan hang pergi bau golek golek dekat ketiak dia*
video

MELA, JUM LERR GIRLS HANG OUT!

Ashraff Hissan.

Dia yang depan sekali, Acap.

Tak sangka kamu nak pergi dah. we're supposed to hang out today, jalan-jalan, makan-makan today tapi dia busy pulak nak buat preparation untuk esok. Dia masuk Taylor besok. sedih jugak laa, sebab budak ni dalam kelas rakan sepermainan aku hahaha. Boleh dikatakan suka gosip bersama. Aku rasa macam terkilan tak dapat keluar dengan dia. Ntah bila kan, aku nk pergi sana tengok kau, ntah bila kau balik sini kita nak jumpa. Disebabkan aku memang dah plan nk keluar dengan dia, I called him.. tapi tak jadi.

aku : hello acap, jadi ke malam ni ?
acap: alaa wehh, aku nk beli barang lagi la, boxer aku tak beli lagi..
aku: alaaa jum jela kita kuar sambil pergi beli barang kau, boxer kamu tuu..
acap : hmm bapak aku nk pergi jugak laaa, weyy aku rindu hang laa.. waaaaa
aku: hmm takpelaa.. lain kali.
acap : hee aku tension betul laaa, dah la besok aku pergi Taylor tuh, bertolak pukul 11..
aku: hmm takpe la wehhh, nanti aku pergi sana laaa
acap: aku mayb balik ipoh time cuti semester. okay nanti aku bwk hang jalan, rinduuu laaa kt ko, heeee
aku: okayy, byeee
acap: bye ainnn, takecare.

BYE ACAP.. berjauhan la kita :(