Saturday, 30 April 2011

strawberry moment

Thank you for the delicious meals we had yesterday!
fresh strawberry salad
french fries
chicken nuggets
vegetables spring roll, mcm awkward bila aku mintak kawan aku passkan benda ni by saying like this.. 'WEH PASSKAN POPIA TU KAT AKU' takpe-takpe, jangan rasa kampung. marilah kita memartabatkan bahasa melayu.
strawberry strudel
trio fruit yogurt
chicken ham sandwiches and tuna sandwiches. Actually, banyak lagi makanan yang kitorang makan, tapi lupa nak ambil gambar, perut lapar sangat..
Berterabur segala benda atas meja.

I'm giving my comments about their services and how tasty their meals

syahmi and izzat
gonna miss ya
aku tak bole lawan ketinggian kau kan.
peluk-peluk mcm ni, ada orang jeles..
dont be jealous izzat! hahahaha

thank you razif sebab bagi set lotion ni dekat kami berdua! im so excited when he gave me so as syifa *look her face* TAK PERNAH LAKI BAGI AKU BENDA MCM NI. gua nak nangis, kbye

already changed my shoes! hahaha sakit kaki

'man, kau perasan tak ipoh ni, people dia kalau bawak kereta jarang bunyi-bunyikan hon, perasan tak, patutla senyap jea malam-malam dekat ipoh ni'

man: aahlah ain, terima kasih sedarkan aku hahahha!



perasan cantik sekejap* okay dah, bole blah.



me with ili and man bossy
chocholate cookies latte tak sedap.

Thursday, 21 April 2011

Baju sama hitam.

Jangan nak wee wee merata, kau dengan nadia paling suka cuci toilet, BEHAVE PLEASE! Kalau korang datang buat hajat dalam toilet Ani ni, kalau wangi tuh, semua sebab aku dengan nadia yang cuci. SEMUA OKAY.
aku tersangat pelik dengan behaviour meira, sebabtu aku ada power nak buat muka macam tuh.
Nampak putih mata aku, hidung blurr, mulut blurrr TATOT TAKKKK. Memang kalau kau ayam kan meira, aku dah gigit kau sampai tinggal tulang. Lepastu gua cicah dengan sambal.
Yeah, kami tengah melipat tisu dengan sudu garpu. Waktu ni jea kitorang boleh take advantage kalau nak duduk rehatkan kaki yang hampir longgar segala jenis screw.
Hidung buatla kembang lagi !!!
Baju sama hitam

Haaaa dia ni lah yang paling rajin, si Nadia (mop lantai lepastu pijak balik apa yang dia mop)

video
HAHAHAHAHAHA ni video khas untuk Yuna, datangla ke Ani Sup! woohoo!

Wednesday, 20 April 2011

Bieber feverrrr

Harini konsert dia. mesti best uwaaaaaa :( rasa rugi besar tak pergi i love you bieber! woohoo!

Maroon 5.

Kalau Justin bibior datang malaysia buat konsert esok, vocalist fave aku ni pulak on 29th of April. Aku nak sangat sangat pergi tengok dia perform. sure best. suara dia paling sedap kat dunia. yang pasti, takda siapa tahu bila si Adam Levine ni puberty. kenapa aku cakap mcmtuh? sebab... ppls yang minat Justin bibior tercari-cari lagu mana yang suara dia macam jantan. Yeah, orang cakap lagu, Never Say Never. Yeah, mungkin dia kata "neverr i nak suara i dah puberty' serve you right, bieber. eh aku tak benci kau. kadang-kadang jea suka. ADAM LEVINE, I LOVE YOUU SO TIGHTLY
power kan vocalist aku ni. you're one in a million. nak jumpa dia!

Had enough with Sup.

Hye! woooho! (SUDAH CUBA LIBRESSE?) for your information, aku dah stop kerja dekat Tutti Frutti. sebabnya aku stop ialah sebab aku ni mata duitan banyak, so aku cari tempat yang banyak duit la kan, takla nafsu aku meragam nak itu nak ini .Disebabkan duit sikit, so just menjerit dalam hati. menjerit bukan sebarangan jeritan. jeritan sakit hati. lagi sakit ditinggalkan pakwe. woohoo!

Tempat kerja baru aku dekat Ani S__p Utara. gambar kat atas tuh semua waitress yang kuat bercakap waktu kerja (nadia paling rajin, mop lantai lepastu pijak balik apa yang dia mop) Aku pun kurang pasti berapa aku dapat nanti kat sana, kalau okay aku go on, kalau tak, goodbye jela. Huh aku dah penat la kerja sebenarnya. Ni semua sebab semangat nak kumpul duit, yela masing-masing dah plan nak pergi ke sana, ke sini, ke sinun. So, kalau pokai, hidup gua tak ceria la derrr. Gua pun nak bergaya macam klon-klon Hana Tajima derrr. Bak kata pepatah oghang peghak "bior pape, asey gaye" . Gua ikut prinsip ni. Lu jangan jeles dengan gua derr

Sebelum nak dapat gaji ni pun, angin dalam badan rasa semput jea. Tadi aku pegi pasar malam, mengidam banyak benda, bau itu nak itu, bau ini nak ini. Tapi duit tinggal ciput. gua tahan macam tahan bau busuk siapa kentut pulak niiii. Sumpah aku rasa hina takda duit. Dahla dengan si shasha time tuh, lagi aku nak gelak sampai tercirit. yelaaa, sebelum ni kalau kami berdua pegi mana, selalu membeli itu ini. SKANG NI HAAA HAMBEK KAUU TKDA DUIT!!! dua-dua orang buat muka seposen (bila dah miskin, buat muka paling murah)

NAK DUIT, PLEASE? dalam facebook macam aku lar orang paling kaya. ceyyy gua ada handle tiga cafe ni. Yang pertama, cafe world. Yang kedua, cupcakes corner. Yang ketiga dan yang paling tak buat untung, baking life ( sebab cashier aku aww aww kot, nama dia Jarr tapi mcm pompuan ) agaknya sebab tu customer tak ramai. Alangkah bestnya kalau duit tu semua masuk dalam bank aku. memang gua dah bole akad nikah malam ni jugak.

aku nak kerja-kerja ni cepat habis sebab aku dah pancit. penat dohh keje kedai makan. huh HABISSSSSSSSSSSSSSSS LAAAAAAAAAA CEPATTTTTTT
atoyaiii..........










Tuesday, 19 April 2011

Philosophy

Hidup ini macam cerita hindustan. kadang-kadang kita gembira seperti memakai sari sari yang cantik sambil berkejar-kejaran dengan si hero, apatah lagi kalau hero itu Shah Rukh khan. berjaket hitam turun dari helicopter sudah cukup menggegarkan hati. Adakalanya scene hidup kita gelap gelita, tembak menembak samada dari mulut ataupun pistol barangkali our ass. Lirik lagu-lagu yang indah membuai rasa menenangkan jiwa, jauh sebentar dari kekecohan. ahh sungguh bahagia.

Yaa, kalau dalam cerita hindustan, tiada vampires menggigit.

KUCH KUCH HOTA HAI.....

something happens

Monday, 18 April 2011

chepor!

HYE, harini kitorang pergi 'lostworld'.
Fuyooo razif jadi supirrr, aku jadi co-pilot! haha

Sebelum makan kek, kene hentam dengan tepung dulu! LEKLUUU.
kasihan dekat si puteri ni, dahla tak bawak baju lain, kene jugak tempias tepung tu haa. ekspressi muka pun dah tau, dia sangat terkejut *SALAHKAN RAZIF*
birthday girl
birthday cake!









sweet ler tuuu dia sorang yang tengok camera, blah lu.
KO TENGOK MUKE AKU?!!
aaaaa sumpah sedap buat macam ni haha syiokkk jea air sejuk gedi


balas dendam kat qayyum
HAPE KAU INGAT CHEPOR NI SAUNA?!!
make-up qayyum dengan pasir lembut, heeee



masa untuk balik! byebyebye!