Sunday, 14 February 2010

rindu datang dan pergi.














haaaa ini dia ini diaa manusia manusia yang paling aku sayang ah. bukan setakat sayang dalam hati, malah di serata anggota badan aku including bontot memang ade ah melekat name korang. hee geli geli. sedih kan nanti semua nak berpisah dah, ada yang tak sabar nak kahwin sampai nak masuk kelas bio semata mata sebab nk dgr cikgu ajar pasal reproduction. dah miang sangat berus ngan besi pun tak hilang jugak. ada yang nak lari ikut boipren ajak aku sekali okay. pfft. aku memang happy ah dpt korang nih, rase macam kalo jumpa tuh memang nak luku2 kepale, kire nak bermanje ah nih, nampak sgt aku tak cukup kasih sayang dohh hahaha. betapa sayang nya kitorg kpd cikgu skolah smpi amik gamba buat gaya cikgu-cikgu. nasib syamsahimi je kitorg tak wat sebab kitorg tak tahu mcm mane nak demo SILAUUUUU. gamba2 nih mase openhouse cik nadia kite. sape yang perasan suare mcm m. daud kilau tuh mmg tunjuk bakat habis ah time nih. feeling siotttt. jangankan kentut jeh bau wangi bila suare m.daud kilau berkumandang, santan yang masam pun bertukar jadi wangi tahuuuu. tgk, betapa hebat nya kawan2 aku.
*TERBAIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK*

1 comment:

  1. hii..nice blog..sy folo awk..sudi2lah kiranya..:)

    ReplyDelete