Wednesday, 15 December 2010

vending machine.

Ipod-vending-machine

Sekarang, kalau kita lapar, bosan, ataupun tertinggal barang-barang keperluan, kita boleh mendapatkannya di vending machine. hanya perlu memasukkan duit dan dapat! semudah itu kan? tapi kenapa dekat malaysia takda vending machine yang best mcm ni. Tu haa ipod-vending-machine, senang je sekarang kalau nak beli ipod. Dekat malaysia ni vandalisme banyak, sivik tuh kurang dalam kalangan warga malaysia ni. Tambah pulak kalau ada vending machine macam ni, tak sampai seminggu tinggal cermin jea.

Kalau lapar, senang kan kalau ada vending machine. banyak pilihan kita boleh buat. Mcam-macam jenis roti dan others food ada. Tak perlu lagi bawak bekalan, hanya perlu kumpul duit syiling sampai terlondeh seluar.
bila tengok macam ni, rasa excited kalau kat malaysia ada jugak! tak sabar nak kumpul duit syiling! Sekarang dah boleh masukkan duti kertas jugak!
menyenangkan hidup
kalau beratur machine nih depan aku, aku memang akan beli setiap snacks dekat machine-machine nih.

























2 comments:

  1. alangkan bagusnya ade kat ipoh ! haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha vandalisme kuat, susa sikit ahaha

    ReplyDelete