Monday, 28 March 2011

what do we want to eat?

the two of us! kami sering merasakan diri kami ni sebagai 'JAGA'. kedai bukan selalu ramai orang, masa lapang banyak dengan melepak
Layan facebook eh kau ni. lempang karang!
spaghetti ramen! tasty tapi pekat. kalau nak rasa, pergi second floor, nama kedai dia KIM'S SMART. Nama cashier dia fiona, kawan kami. Hubby aku bos kedai ni * jap2, gua dah terdengar lagu super junior, bonamana * SARANGHAE MR. PAK! hahaha.
Kitorang kat sini makan semua stok tulisan cina.
sebagai pekerja jea * yela takkan kitorang jadi bini bos kot? * kitorang bole merasa guna tester sikit punya kicik. tapi otak bergeliga macam aku, buatla tinggi-tinggi. see see, ada cornflakes and smarties! Almost every hour la, aku makan sampai dah jemu.
ini ape ntah nama cina dia. beli dekat kedai sebelah tutti, nama kedai tuu I LOVE YOU! tak tak, i dont know you. hahaha
Ini pelanggan setia kami, kadang-kadang dia membeli secara cash dekat cashier, kadang-kadang menggunakan tester untuk 'merasa'. BERAPA KALI KAU TEST?!!
...........
HAAAAA INI DIA LATEST PROMOTION FROM OUR TUTTI FRUTTI YAWWW. marilah ber-comel dengan kami punya flavours and toppings! promotion ni sampai April jea okayy! beli banyak-banyak dapat 20 % for each! from 12am till 3pm, monday till thursday only! LAILAILAILAI
video

2 comments: